onsdag 6 januari 2010

Fick bli köket

I inlägget nedan funderade jag på var man ska hänga upp träningskläderna, speciellt nu då man har många lager. Det jag befarade inträffade. Två personer är ute och springer. När jag ska klä av mig är elementet i hallen redan upptaget av den andra personens träningskläder. Jag fick ta elementet i köket till hjälp.


För övrigt var det lite humanare klimat under kvällens pass, bara -13, lätt snöfall och ganska mysigt. Sällskapet fick lite kallt om rumpan, men jag lovade att han nog skulle tina upp till midsommar. Sedan dess har jag kollat väderleksprognosen, och vete sjuttsingen om han kommer att fixa det.

17 kommentarer:

 1. haha kreativt! jag brukar hänga kläder över dörrkarmarna men det är inte så mycket värme där...

  SvaraRadera
 2. Det är tajt med plats hemma oxå för vi är 2 som springer/tränar men vi har en luftvärmepump i hallen till hjälp! Förresten så är det fortfarande runt minus 20 här så löpning är out of schema.... Jag är riktigt sur nu men ska styrketräna ikväll!

  SvaraRadera
 3. Jag längtar tills vi i alla fall slipper ha kallare än 5 minus. Det är tillräckligt kallt tycker jag. Men snön får gärna vara kvar ett tag till!

  SvaraRadera
 4. duktigt av er.. jag kan knappt andas ute nu :(
  hoppas det blir något mildare snart ;)

  förstår att det blir trångt med alla träningskläder!

  ha en fin kväll.. kram

  SvaraRadera
 5. Jag håller mig inomhus tills jag fått mina nya löparshorts. Medelpass på Friskis är baske mig inte fel just nu!

  SvaraRadera
 6. -13 går, men här var det -23 ikväll. BRRR

  SvaraRadera
 7. Träningsglädje - Problemet är att vi lyft ut alla dörrar, förutom toadörren då, men den vill man gärna kunna stänga ibland, och då är det lite knepigt med en massa kläder hängandes.

  Magdalena - Bra att man kan ta vad man haver liksom; och träna vad som funkar.

  Karin - Ja, omkring 5 och snön kvar vore perfekt.

  Nina - Det verkar som om det håller på att bli lite mildare nu.

  Andrej - Friskispass låter alldeles utmärkt tycker jag!

  Löparnörden - Under 20 är nog lite väl magstarkt. Hoppas lite varmare kommer till er också!

  SvaraRadera
 8. Smart! Det är en jäkla massa kläder man har på sig när man är ute så här års... Jag la mina kläder på badrumsgolvet (hahaha) efter senaste skidturen och det blev en redig hög!

  SvaraRadera
 9. Hänger mina kläder på plastgalgar som i sin tur hänger på ett torkställ. Funkar bra! Kollade på bilder från i somras då jag sprang i shorts och top. Känns VÄLDIGT långt bort... Kommer inte ens i håg hur dte var! Får nog med lov att säga att hellre så här än + 2 grader och slask. Kanske är jag unik men jag GILLAR det här vädret! Torrt och fint! :-)

  SvaraRadera
 10. Håller med Ingmarie, slask är det värsta.

  Brukade när jag bodde i lgh barrikadera badrummet och varenda möjlig vrå för att hänga blöta träningskläder. Funkar så länge man är singel.. :-)

  SvaraRadera
 11. Haha, det dar kanns igen. Nu ar ju inte jag fyllt sa pabyltad som du/ni ar i Sverige nu men for min del brukar det bli over badkarskanten, over duschen, ja lite varstans helt enkelt...

  SvaraRadera
 12. haha ja det där känner vi igen alla dessa träningskläder. I nästa hem borde man ha ett torkrum. :)

  SvaraRadera
 13. Haha... Har kläder överallt i lägenheten... Men det får gå!

  SvaraRadera
 14. Vilken grej... det är ju på modet att boendet ska ha inriktning; Senior, studenter, barnfamiljer - visst vore det toppen med träningsinspirerat boende?! Med upphängningsanordningar och specialla flaskställ, väggfasta väggmoduler för löparskor, laddningsplats för pulsklockor och... fantasin skenar iväg...

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja ha en hall på minst 50 kvadrat med MASSOR av garderober, fack och hyllor för alla prylar. Vi har en smal korridorshall och där är alltid knökat och hur det ser ut i vår lilla tvättstuga vill jag inte ens nämna...Med tre barn behövs förvaringsutrymme XXL.

  Skönare temperatur idag än igår, jag kom ut till slut och vilket långpass jag hade, från löpeufori till fullständig soppatorsk i samma pass!

  SvaraRadera
 16. Ellen - Gissar att du har golvvärme :)

  Ingmarie - Ja, det är ju verkligen skönt att springa med några minus; men vid typ 13-15 grader tycker jag det är på gränsen. Slask känns inte så lockande faktiskt.

  hempa - Smart... alla element får i alla fall stå till tjänst!

  Petra - Hihi, maken tycker också det är smart att hänga grejer över duschen etc. Mindre smart tycker jag ifall jag ska duscha.

  Åsa - Ja, absolut!

  Anna - Träningskläder som inredningsdetalj; det du!

  Mia - Du är en bra idé på spåren där; spinn vidare, och du kommer att bli rik på konceptbostäderna!

  Staffan - Det vore ju najs... typ storleken av vår lgh :) . Förstår att det behövs massor med utrymme med vagnar, vinterkläder, utrustning osv. Och ang. passet: Ombyte förnöjer!

  SvaraRadera
 17. Höhö, det där kan man ju också använda sitt kök till ja... :)

  SvaraRadera