söndag 17 januari 2010

17 januari

Löppass med Andréa :)

Vissa av er kanske tycker att det är lite bökigt att kommentera på RW-bloggen. Fritt fram att skriva kommentarerna också här på Snorkkis-bloggen. (Funderade ett tag på att köra bloggarna parallellt, men då blir det mindre tid över att läsa andra bloggar, och den inspirationen vill man ju inte gå miste om).

9 kommentarer:

 1. Jag ska registrera mig när jag har hittat mitt prenumerationsnummer ;)

  Springer hellre själv, blir stressad av att någon vill prata samtidigt - det orkar inte jag riktigt.. Lurar med mig Mannen någon gång ibland för att få någon att "jaga".

  SvaraRadera
 2. Kollade just dina resultat för de avverkade distanserna. Konstaterade att man borde kunna springa ett marathon under 4h.

  Sidan utstrålar självägo, ytlighet och rampljusivrighet.

  "Mehr schein als sein"

  SvaraRadera
 3. Pernilla - Att springa själv är verkligen skönt det med; och rena quality-tiden att ta ett pass med mannen :)

  Anonym - Trevligt att du tog dig tid att fundera över potentiella mara-tider i alla fall. SOm tur är kan man ju själv avgöra vad man vill läsa, och vad man inte vill läsa. Tyvärr tror jag att du haft lite otur i ditt bloggläsande idag, för det verkar inte enbart vara hos mig som det funnits saker som petar i ögonen. Lycka till med letandet av bloggar som intresserar dig!

  SvaraRadera
 4. Inte bökigt i sig att kommentera på RW - bara lurigt att komma ihåg att fylla i egna bloggadressen :)

  SvaraRadera
 5. Hur fyller man i egna bloggadressen på RW? Kan man det? Hur det än är så vill ju jag gärna ha lite läsare (det är ju lite därför man skriver offentligt), och kanske någon som läser dina inlägg råkar snubbla över mina...

  SvaraRadera
 6. mialena - mm... är ju ett extra steg det. Jag är också så van med blogspot systemet, så ännu känns RW bloggen lite ovan, men man vänjer sig säkert snart.

  anneliten - Man verkar inte kunna fylla i bloggadressen så att den blir länkad (ska ta upp det med RW vid tillfälle). Och det var lite min mening också då jag srev att ni skulle klippa in bloggadressen; så att läsare hittar vidare. Tills vidare går det kanske att göra som Miranda gjort t.ex. tror hon lagt // som förnamn och bloggadressen som efternamn på profilen.

  SvaraRadera
 7. Jag har fortfarande problem med registreringen på RW. Får inte mitt konto aktiverat. Kanske bäst att jag kontaktar dem direkt...

  SvaraRadera
 8. Jenny - Jag kollade med RW, och de sa att det var bäst att man tar kontakt själv med dem ifall registreringen funkar; så maila dem!

  SvaraRadera
 9. Nu är jag snart redo för sällskap och lite löpning. Har haft lite problem med mitt ben och löpningen.
  Hoppas att vi kan gör en runda tillsammans snart.
  Kramar

  SvaraRadera