fredag 15 januari 2010

15 januari

Jag har tagit fram tightsen igen. Klicka och läs mer, och registrera er gärna. Har ni egna bloggar: klipp gärna in en länka till er blogg i slutet av inlägget, så hittar andra läsare till er (trodde att det gick att ha bloggnamnet som användarnamn, men jag misstog mig där), och uppdatera gärna med adressen till min nya blogg ifall jag har äran att vara med på era favorit-listor.

Keron upplyste mig om att Runner's bloggen även kan följas med bloglovin!

5 kommentarer:

 1. Trodde ett tag att du skulle dubbelblogga på två siter...att vara din idol är jag så gärna ;-)

  Jag ska uppdatera din adress i min blogglista snarast!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Jag har haft problem med min registrering på Runners :( men har läst och även uppdaterat min blogglista... som du har en given plats på såklart. Ha en trevlig helg med löpning och annat!

  SvaraRadera
 3. Staffan - Är lite för lat för det... och så lägger jag hellre tiden på att läsa era bloggar än att skriva två egna. Trevlig helg tillbaka!

  Jonna - Hum... tror jag läste om ngn annan som hade problem också. Testa igen senare, kanske det funkar. Tack för updaten :)

  SvaraRadera
 4. Hej Snorkkis, tycker faktiskt du gjort ditt första nerköp i och med runnersworld. För mycket reklam, en fulare blogg och så måste man logga in sig för att kommentera. Jag är för gammal för nya grejer. I alla fall för gammal för försämringar.

  Jag fortsätter att läsa, men kommenterandet blir nog på den här bloggen. :)

  Run on!

  SvaraRadera
 5. badgear - Tack för kommentaren. Feedback är alltid av stor nytta. Med allt som är nytt, behövs ju en tid av inarbetning innan det liksom sitter som det ska. Det som är uppe nu är version 1.0, och förhoppningsvis ska det gå att utveckla sidan vidare. Ännu har jag inte gjort några ändringar i design etc. på bloggen, men det blir kanske möjligt framöver. Låt oss ge hela grejen lite tid - och visar det sig att ni läsare och jag själv inte är nöjd efter ett tag, får man ju ta sig en funderare.

  SvaraRadera