tisdag 23 februari 2010

Snabbsko-krävande spänning

Som jag har klämt, känt, ja, nästan drömt om att få testspringa mina fräcka Asics Gel Noosa sedan jag fick dem i förra veckan. Jag hade tänkt låta premiären vänta tills det skulle vara bar mark, men hur länge kommer det inte att ta innan det blir bar mark?


Foto: Privat. Man vill ju vara beredd

Jag har under några kvällar suttit med denna spännande bok i händerna "Postcard Killers". När man läser sånt får man ett behov att vara snabb. Glowing in the dark Noosa, och jag känner mig redo att ta till flykt om det skulle krävas. Jag är nästan säker på att jag mötte The Postcard Killers igår när jag kutade hem. Det känns som om det snart är dags. Snabbskorna ska testas.

Foto: Privat. RW nr 2

Det känns som en bra idé att blanda upp läsningen med senaste numret av Runner's World; missa inte artikeln om löparbloggar; där kan ni bl.a. se mitt tryne.
Foto: Privat. Missa inte!

Och eftersom varje dag är en fest, passade jag på att lyxa till det med en tröskel på hemvägen idag. Läckert. Med eller utan Postcard Killers i bakhasorna.

2 kommentarer:

  1. suupersnygga dojjor! du får komma till halmstad och springa på landningsbanan vid flygplatsen. där är det torr barmark! :)

    SvaraRadera
  2. Sara - men om jag börjar springa omkring där kommer de ju att tro att jag är galen, och att det faktiskt är jag som är en Postcard Killer :)

    SvaraRadera