fredag 11 december 2009

Fredag

Jag brukar alltid se till att njuta av varje dag, och göra det bästa möjliga av varje stund. Att kunna njuta av vardagen är väldigt viktigt; att ha en bra balans mellan jobb, träning och övrig fritid, och göra sånt man trivs med - varje dag. Denhär veckan har varit ett litet undantag. Redan i tisdags började jag längta till fredag - inte riktigt i enlighet med mina principer, men allt har känts lite segare och mera kompakt än vanligt.

Nu är det äntligen fredag, så himla skönt. Piffade till dagen redan från morgonen genom att ta på mig röda strumpor. Efter arbetsdagens slut fick jag springa hem med snöflingor virvlandes runt öronen, inte så många, men dock. När jag kom hem var det levande ljus i badrummet; ganska inbjudande för en varm dusch.

De röda strumporna passade perfekt med mina springskor, men jag tyckte att det redan var tillräckligt magstarkt med strumporna, så jag körde med vanliga svarta skor :) .

Nu finns det en riktig finsk morotslåda i ugnen, pepparkakssäsongen inleddes igår, 55 k + är avverkade under veckan, och mer ska det förhoppningsvis bli, och det är Idolfinal på tv ikväll, och eftersom jag hejar på båda är jag redan vinnare. Underbara fredag.

8 kommentarer:

 1. Min vecka har också varit lite annorlunda, lite segare. Och jag har längtat till fredagen som ÄNTLIGEN är här. Underbart! SES IMORRN :) KRAM

  SvaraRadera
 2. Tycker din fredag låter riktigt mysig, speciellt den där delen med snöflingorna! =) Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 3. Å ja klämde två varv uppe i Fontin med en sån där underbart avslappnad löpning, där ingenting känns jobbigt. Mmmmm...

  SvaraRadera
 4. Wow, så härligt! Såväl maten som duschen och snöflingorna!

  SvaraRadera
 5. Låter som att du fick en mysig start på helgen. Hoppas den fortsätter lika bra :)

  SvaraRadera
 6. Vilka fina strumpor! Superhäftiga! Känner hur jag LER av dem. TACK för att du piggade upp mig genom att visa dem! :-)(Var hittar jag liknande?)

  SvaraRadera
 7. Miss Agda - Skönt att kunna uppskatta fredagen iaf. :) . Vi får hoppas att kommande vecka blir lite mindre kompakt.

  Träningslyckan - Ja det är ju inte så ofta man ser snöflingor här, så bäst att passa på o njuta!

  Andrej - Låter skönt!

  Petra - Aa - tänk om det var fredag jämt? Fast då skulle det ju kanske bli lite tråkigt också.

  Jenny - Tack - och detsamma!

  Ingmarie - :) Och nu får jag vara lite exotisk och skriva att jag köpte dem i London i veckan (jag som är enormt tråkig med mina klädinköp, och främst handlar på de stora kedjorna som finns här annars.) Röda springtights kanske skulle vara nåt?

  SvaraRadera
 8. Superfina strupisar. Idag förgyller jag kontoret med ett par blommiga, sånna där kitschiga katolikrosor om du förstår. KLollegorna har snubblat på orden och inte riktigt kunnat fokusera på vad de vill få dfram, pga benens dragningskraft. Lite kul!

  SvaraRadera