tisdag 31 mars 2009

Funbeat check

Kollade precis mars månads träning på funbeat. Mars har varit en bra månad - eller vad sägs om över 400 km löpning och 50 km längdskidor? Måste nog ta en skål med glass på det :)

12 kommentarer:

 1. Ja, man ligger liksom i lä.
  Apropå skjortproblemet: testa att rulla ihop dem. Helst på en hushållspappersrulle.Fick tipset av en som reste mycket och det funkade bättre än att vika.

  SvaraRadera
 2. Oj det va inte dåligt! vad heter du på funbeat föresten? Vi kan bli träningskompisar :) (Jag heter Andréa Hultgren om du vill lägga till mig)

  SvaraRadera
 3. Shit pommes frites! Bra jobbat där! Skidorna är jag alldeles särskilt avundsjuk på. Vill också!

  SvaraRadera
 4. Andrej - Tack för tipset. Här blir det att stor konsummera hushållspapper, så att man får en tom rulle snarast. Fast är lite tveksam om de faktiskt ryms in där... :)

  Andreá - Kompisar :)

  Anna - Ja det gäller att passa på de få gånger man har snötillgång!

  SvaraRadera
 5. Härligt jobbat med alla mil i mars och din marathondebut!
  Läste dina tankar om att vila sig i form osv. Alla behöver ju inte trampa på i samma spår med att "vila sig i form" osv. Jag får knottror av att vila innan tävling därför tävlar jag sparsamt och inte allt för långt så man kan köra igång relativt snabbt igen. OK TransAlp är ett undantag, då kommer jag nog ha lite cykelvila efter:)

  SvaraRadera
 6. Wow, jäkligt bra gjort!
  Själv kanske jag har kommit upp i 10km =p

  Vi kanske kan byta tränare, men henne vi har nu har många kontakter inom wushun. Så det är ganska bra att hålla sig på hennes goda sida sålänge man vill tävla =)

  SvaraRadera
 7. Mmmmm.. Glaaaassss, :-) Kan man aldrig få för mkt av... Är helt galet såld på ICA's Gräddvanilj som jag blandar med krossade maränger och chokladsås :-) Hehe.. alla ni träningsfreaks kommer jaga mig nu..

  SvaraRadera
 8. Tack alla! Så motiverande ni är!

  Piratfarsan - hehe, krossade maränger tror blir nog för sött för mig, men jag är väldigt inne på GB vaniljglass med kakaopulver på, och kokosflingor, mmm. Eller vaniljglass med kardemumma på! Glass och löpning går liksom hand i hand tycker jag :)

  SvaraRadera
 9. välkommen i 400+ klubben :) Fast min månad kanske bara var en engångsföreteelse :)

  SvaraRadera
 10. Mia - Wow! Både 100k och 400k klubb medlemsskap samma månad :)

  SvaraRadera