söndag 15 mars 2009

V. 11 "Lugn" vecka

Om man ska kalla en vecka med 10 timmar träning, och 95 km löpning som lugn. Faktum är att jag faktiskt haft två löpfria dagar (måndag och söndag), då jag enbart gjort core-övningar.

Måndag: Core 15 min (vila)
Tisdag: Löpning 43 min, 7.5 km (morgon), Löpning 50 min 8.5 km (kväll)
Onsdag: Löpning 42 min, 7.5 km (morgon), Löpning (inkl. tempo) 70 min 12 km (kväll)
Torsdag: Löpning 43 min, 7.5 km (morgon), Löpning 45 min 8 km.
Fredag: Löpning 43 min7.5 km + styrka 10 min (morgon), Löpning 70 min 11 km (kväll)
Lördag: Löpning 150 min, 25.5 km
Söndag: Core 20 min (vila)

Första veckan med core-utmaningen också avklarad. Gjorde även löp-styrke-övningar i slutet av ett kvällspass, men kommer inte ihåg vilken dag det var.

Efter helgens återhämtning känner jag mig fräsh och utvilad (speciellt i knoppen), och välkomnar den nya veckan. Gällande träningen hoppas jag få in ett pass med fartlek, ett med Olgor, alt. Snorkkis-Olgor, och långpasset på lördag. Annars tuffar jag på som vanligt.

6 kommentarer:

 1. Starkt. Du sätter helt klart nya gränser.
  Skall nog haka på ett långpass på friskis på lördag: det blir nog tre timmar, vilket är hyfsat med tanke på intensiteten.

  SvaraRadera
 2. Vill bara tipsa alla träningstokiga om min utlottning av 2 burkar Aminotabletter !! Så besök mig och skriv en kommentar så är du med i utlottningen !! VH MG !

  SvaraRadera
 3. Helgens återhämtning, du sprang ju 2.5 mil! Det är grymt bra. Härligt =)

  SvaraRadera
 4. Andrej - Aha, så de har såna pass på Friskis också? Lycka till med det!

  Cicci - Ja, konstigt hur det ändå känns som riktigt lugn och skön helg med mycket vila. Lite annorlunda på vardagarna när man skall hinna jobba sådär en 9 timmar också.

  SvaraRadera
 5. Fröken snork, en fråga har du satt något tidsmål på maran? Bara nyfiken.

  SvaraRadera
 6. Anna - egentligen har jag inget annat mål för maran än att komma i mål, men hoppas komma under 4 timmar. På halv-maran tycker jag att jag bättre kan fundera på lite tider, då jag känner den distansen bättre; och skulle gärna komma under 1.45 där (sprang på 1.47 i höstas).

  SvaraRadera