söndag 27 september 2009

Packa väskan

En liten påminnelse till alla som tänkt måndag morgon som start eller test för transportlöpning. Nu är det dags att packa väskan, så står den klar vid dörren och väntar i morgon bitti, och det går av sig självt att komma iväg. Finns det något bättre sätt att komma igång en måndag morgon, så säg till!

10 kommentarer:

 1. Sofie:

  En bättre måndags morgon skulle kunna vara cykling 25 min(kl5.30)sen stenhård NMT träning i 75min seden 25min cykling hem :=)

  /S

  SvaraRadera
 2. hmm, så det är i morgon som det ska ske...

  SvaraRadera
 3. ahhhmmm.. har lite ont i en,, åsså har jag ju det där..hmmm, möte,,,regnar,, inga kläder, kanske kan börja nästa måndag ;-)
  Skojja bara, hade jag haft lite närmare än 3 mil och det inte hade regnat tusentals millimeter i halvtimmen kanske jag testat i morgon, skulle verkligen behöva få in lite transportlöpning i det vardagliga livet.

  SvaraRadera
 4. Ska tänka på er i bilkön :)

  SvaraRadera
 5. Löpfri dag för mig idag så inga såna idéer om transportlöpning =) Jag tror jag håller mig till lunchlöpning och sen löpning på kvällen även om jag ser den stora tidsvinsten. Ny vecka - nya tag!

  SvaraRadera
 6. Ha! Jag sprang i fredags men idag var jag tvungen att vara hemma och vabba... Bättre lycka imorgon, eller om det blir ett lunchpass. Vi får se! Men dina lektioner var otroligt bra!

  SvaraRadera
 7. Jag packar väskan ikväll! Har redan fört lite grejer färdigt till jobbet! Är taggad så tusan inför morgondagen! Känns som om jag ska och tävla eller nåt! Rapporterar efter jobbet imorgon! :)

  SvaraRadera
 8. Staffan - Tänkte på dig i morse när det regnade... eller jag tänkte mer på din sambo som säkert är glad när du kommer hem med träningskläderna :)

  Carina - Du verkar grymt på g!

  Piratfarsan - 3 mil är ändå lite att ta i en måndag morgon... du kanske kan dra ett trummsolo eller nåt?

  Janne - Skulle jag haft din tel.nr skulle jag ha ringt dig och krävt att du skulle köra oss till jobben; benen var lite ömma...

  Dunceor - Du verkar också laddad för en ny vecka, och har planerat träningen väl!

  marathonjohan - Yep, såg det; grymt bra! Hoppas lillen kryar på sig!

  Liza - Yes, tisdag var the day för dig. Ska tänka på dig när jag joggar till jobbet i morrn!

  SvaraRadera
 9. Äntligen är taxirörelsen igång ;)

  SvaraRadera
 10. Janne - Emergency-taxi för transportlöpare med träningsvärk. Bara att börja marknadsföra ditt nr.! Ett tips: Då kan du ha oss som ringer att köra, så får du springa den biten själv!

  SvaraRadera