onsdag 23 september 2009

Dagens tips


Jag har tydligen inte bästa möjliga timing. Chicago marathon är ju först den 11 oktober. Mitt tips till löpare är att köra Sörmland Ultra marathon den 10 oktober, och eftersom USA ju är 7 timmar efter oss, hinner man med god marginal flyga till Chicago till söndagen. Jag rekar som bäst banan ifall det finns frågor - det är ju ett eventuellt OS på gång också 2016.

12 kommentarer:

 1. Kan du inte be om övertid så du kan få stanna kvar till maran? ;)

  SvaraRadera
 2. Du springer väl till Arlanda direkt från SUM, flyger till Chicago och springer från flygplatsen till mara-starten? Annars är det ju inte du :)

  SvaraRadera
 3. Håller med ovan kommentarer. Du borde fixa det där på något snorrkisaktigt sätt! :)

  SvaraRadera
 4. Hinner man hem igen till Hässelbyloppet då? Så man kan försöka sätta personbästa på 10 km! ;-)

  SvaraRadera
 5. Ha ha! Du är rolig du! Och det skulle inte förvåna mig ett dugg om du verkligen GÖR det! Chicago är för övrigt ett superbra lopp. Det var där jag "slog igenom". ;-)

  SvaraRadera
 6. Daniel - Ja det kanske skulle vara en idé. Fast här och nu får jag ju komma med erkännande att inga träningskläder o springskor är med... eller... det skulle jag inte alls behöva erkänna. Kan shoppa nya och låtsas som ingenting.

  Anna - No preassure :)

  Petra - Får satsa på 2016 istället!

  Tobias - Kan bli tight, kan vara svårt att hinna hem innan måndag; Finns det ngn maxtid på Hässelbyloppet? (då måste man iofs. tumma på PBt).

  Ingmarie - Oj, vad kul att du sprungit här, och gillade loppet.

  SvaraRadera
 7. Mmm, tänkte satsa på OS där! Är du på?!

  SvaraRadera
 8. Det är bra med en plan! Och du hinner ju återhämta dig massor på planet över. Men det finns ju ett OS som är ett stenkast från oss 2012, varför inte satsa på det? Bra shopping finns det där också.

  SvaraRadera
 9. Ja vila är verkligen överskattat!

  SvaraRadera
 10. marathonjohan - Oh yeah! Eller förresten - vi börjar jobba stenhårt för att ultra ska vara OS gren då, och kör det. You´re in?

  Marre - Ja 2016 är ju ganska långt fram. Jag får väl åka till London och reka banan nästa vecka, så kan man kanske ta beslut efter det.

  julle - Och ändå är det just det som jag anammar till 100% just nu.

  SvaraRadera
 11. Klart jag är med! Vilka ultradiscipliner hade du tänkt ställa upp i?

  SvaraRadera
 12. johan - ja, vad tycker du att vi ska börja propagera för? Typ 12h eller 100 km, whichever comes first?

  SvaraRadera