söndag 18 januari 2009

Ödet har bestämt

Att jag varken skall springa Råsta Runt 5h i februari eller Karlstad 6h. Båda loppen är fulla. Jag mitt pucko hade inte kommit på tanken att de skulle fyllas så snabbt, utan bara kollat på sista anmälningsdagen. Men. Det var nog meningen så. Jag får hålla ultra utmaningen ännu en tid, och det är nog det bästa för mina ben också. Vilken tur att man inte alltid behöver ta egna beslut. Ödet fick ta beslutet här.

2 kommentarer:

  1. Wohoo, en till träningsblogg att följa :D

    Angående inläggen så var det en napprapat som rekomenderade mig till det här stället (www.idrottsortopedi.se). De gjorde gipsavgjutningar av mina fötter och sedan blev till inlägg. Mitt problem med benen var att jag fick ont i benhinnorna när jag sprang mycket eller på hårt underlag (fast jag var hos naprapaten för att jag har ont i ryggen).
    Jag tror absolut att ett par skoinlägg skulle hjälpa mycket för dig. Det är ju i fötterna som allt börjar, som mannen som göt inläggen sa. Så kolla med naprapaten vad han/hon tycker, och om du kan bli rekomenderad någon bra klinik i sthlm. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. hej! tack för kommentar. Kul :) Några tips på hur man kan få ljumskarna okej igen? Och Råsta Runt, kommer fler tillfällen för oss att vara med, men å andra sidan så kan man delta ändå trots max antal, men man får hålla koll på varven själv och springa utan nr.lapp. Och kul med en till blogg att följa :)

    SvaraRadera