söndag 16 augusti 2009

Supporterdag

Fredagens evighetsdag hade lördagen med supporterfokus som uppföljare. Jag tillbringade hela dagen på Sundbyholms Triaden där bl.a. Trollet, Karin och över 200 andra gjorde en olympisk distans. Jag hade träningskläder i beredning så att jag skulle ha möjligheten att ta ett springrunda under något av momenten, men hade inte lust att slita mig från hejandet på de kämpande triathleterna. Triathlon är verkligen en publikvänlig sport. Det händer liksom saker konstant, och i och med varvbanorna ser man "de egna" väldigt ofta.

Tummarna höll jag för fullt för andra vänner också. Anna sprang halv-mara i Halmstad; grattis till PB!, Staffan, Mia och Zebban var i full fart med GAX 100 (där Sara och Grabben under kvällen skulle agera pacers), och Fredrika med GAX 50. Dessutom var det ju Midnattsloppet, och jag hade stämt träff med några bloggare innan starten, men fick lämna återbud då hemfärden från Sundbyholm blev ganska sen.

Min egen träning fick bli i skymundan för supportandet, med undantag för lite core och hantelövningar sent på kvällen. I väntan på att få läsa tävlingsberättelser från GAX (24 timmar har gått, och en målgång borde inte vara långt borta) och Midnattsloppet, får det bli ett träningspass. Känner att det skulle kunna vara nåt med fartlek idag!

3 kommentarer:

 1. Tack för supporten igår! Det gjorde susen! =) Blev du inte lite sugen på att testa själv? ;)

  SvaraRadera
 2. Fartlek är skoj! Lite improvisation

  SvaraRadera
 3. Karin - Gjorde mitt bästa :) . Och nja, sugen blir jag inte; är en riktig badkruka och inte speciellt förtjust i att cykla; och så är jag ju väldigt fast i dethär med att springa!

  Cicci - Ja visst!

  SvaraRadera