onsdag 26 augusti 2009

Morgonmotivation

Vaknade, och kollade som hastigast jobbmailen. Bland de nya mailen fanns ett mail från en person i London som jag har kontakt med nu som då. Vi träffades senaste veckan, och av någon orsak började vi prata om träning efter mötets slut. Jag berättade om min transportlöpning, och det hade tydligen inspirerat. Efter det jobb-relaterade i mailet hade personen skrivit ett ps, och berättade om testad transportlöpning i London flera gånger senaste vecka. Att känna att man kan motivera andra, gör att man själv får enormt med motivation. Alla blogkommentarer har samma effekt! Nu känner jag mig super taggad att springa till jobbet!

14 kommentarer:

 1. Ja det är jätte skoj att motivera andra och du är säkert en stor inspirationskälla för många :0)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vi är fler som blir inspirerade av dig, keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. Hej springpendlargurun! Eftersom jag också springpendlat i perioder och tänkte börja med det igen (för låset på myn cykel har rostat igen) har jag en fråga. Kör du ibland längre pass också, dvs. att du tar en omväg för att få en längre sträcka? Låter som en dum fråga men jag skulle vilja veta om man pallar det i praktiken. Och vad är månne bäst i så fall, på vägen dit eller vägen hem?

  SvaraRadera
 4. Visst är det en underbar känsla när man inser att man har inspirerat någon annan eller när man får inspiration av människor man inte ens känner? Hade aldrig trott att man skulle få så mycket tillbaka av att börja blogga, det är det som driver mig iallafall...

  SvaraRadera
 5. Ja, du inspirerar mig väldigt mycket också. Tack för det!! :) Inlägget "Det var benen" t.ex. inspirerade mig otroligt mycket och jag tänkte att jag måste sluta tänka över om det är tungt eller inte när jag springer, utan bara springa det jag ska istället. Smärta är ju bra egentligen, det är då man blir starkare, brukar jag tänka. Men huvudet säger ju att man ska stoppa när det gör ont, fast det inte ens är farligt.

  SvaraRadera
 6. Kan bara instämma! Du inspirerar mycket!
  Kram! Katarina

  SvaraRadera
 7. Såklart! DU är en sann inspirationskälla! Och visst är det kul att kunna motivera andra :)

  Bamsekram till Snorkis från mig

  SvaraRadera
 8. Du ÄR en inspiration! Du ÄR kanon! Många kramar från ett kallt Umeå.

  SvaraRadera
 9. älskar din nya banner bild =) =)

  SvaraRadera
 10. Håller med bl.a. Christoffer, din blogg är inspirerande och jag vet att när jag börjar jobba igen om knappt två veckor så kommer jag försöka få till transportlöpning till/från jobbet minst två gånger i veckan. En fråga bara, hur gör du med träningskläderna? Har ni torkmöjligheter på jobbet eller tar du nya, rena träningskläder på hemvägen? Det är ju inte så trevligt att dra på sig småkalla och halvsvettiga kläder, även om man ska duscha när man kommer hem...

  SvaraRadera
 11. Pain - Ja, det motiverar verkligen att kunna motivera andra!

  Anna (orka mera) - Tack! Och tack det samma!

  Fredrika - Detdär att få in kvalite är det svåraste tycker jag; är lite dålig på det. Oftast kör jag ju ett riktigt långpass (20km+) under helgerna, och några gånger i veckan brukar jag springa en omväg på vägen hem för att få in lite intervaller, fartlek, eller om jag vill få ett distanspass. Då bukar det bli 10-11km istället för 7.5km. De längre passen tar jag alltid efter jobbet, eftersom jag oftast käkar frukost på jobbet, och inte vill springa längre innan jag ätit.

  Helena - Ja, jag är också jätte överraskad över allt positivt man får på köpet med bloggandet!

  Kaaja - Kul om du tyckte det!

  Katarina & Mia - Tack! Och ni är såna tuffingar som verkligen inspirerar!

  Christoffer - Snorkkis alldeles röd om kinderna.

  Emli - Gillar den också! Tack!

  johan - Hoppas att du gillar det lika mycket som jag gör sen! Jag har den turen att det finns torkskåp i omklädningsrummet, så jag klär alltid av mig direkt in i skåpet, och när jag duschat o fixat mig klart är kläderna torra. Annars kanske du kan hänga dem nånstans under dagen? Fuktiga kläder är inte speciellt mysigt.

  SvaraRadera
 12. Läser med glädje om din löparpendling! Och nu blir jag nästan inspirerad att skaffa ett "riktigt" jobb istället för att jobba hemifrån - blir inte så mycket springa av mellan sovrummet och datorn i köket tyvärr. Men daglig morgonjogg funkar ju förstås!

  SvaraRadera
 13. Efter jobbet, bra, så får det bli. Är lite irriterad att vi har konferens hela veckan så jag måste vänta till måndag :-( Men då jäklar är det du och jag Snorkkis!! :D

  SvaraRadera
 14. mialena - hihi, du kan simulera att du pendlar; typ alltid springer med ryggsäck före och efter du sätter dig vid datorn.

  Fredrika - :) Du och jag: Ultra ultra! (Annars ska väl inte konferens hindra? Konferenser brukar ju ofta vara på typ hotell eller anläggningar där det finns ganska lyxiga duschutrymmen, och oftast betalar konf. organisatörerna hutlösa priser för att vara där, så man kan deala till sig att få använda deras utrymmen hur lätt som helst! (jag är hur polare som helst med Villa källhagen där vi brukar ha våra konferenser; bara ett mail dagen innan, och bastuavdelningen är min)... beror ju dock på var man befinner sig, men om konf. är i stan t.ex.). Oj vad flummigt jag skriver, men blir ju så ivrig när man får komma med råd till dig!

  SvaraRadera