torsdag 13 augusti 2009

Bakom soffan

Bakom soffan förvarar vi våra hemma-tränings grejer. Där finns pilatesbollen, en tyngre vikt, en matta (alltså en såndär ihopvikbar som man kan göra core eller stretcha på), och snart ska väl mina nya hantlar också få göra sig hemmastadda där. Av någon anledning har även in box med öl flyttat in där bakom (svärföräldrarna tror förmodligen att ölkonsumtionen är något större än vad den är). Jag noterade idag ett väldigt fint träningsprogram på öl-boxen; metodiskt och bra - och typiskt Trollet. Jag tror att jag ska testa programmet någon dag. Och ölen får fortsätta mot att bli årgångsöl.

Styrketräningsprogram på lilla lappen

Träningen för idag är dock redan avklarad. Blev ett ordentligt löppass på förmiddagen, och kände mig väldigt bra i benen då jag trodde att jag skulle känna mig lite trött eftersom jag igår kväll sprang ett löppass med Karin. Jag kunde till och med ta ett lite längre pass än vad jag egentligen tänkt, bara för att få njuta av vädret och att benen rullade på bra. Karin kände sig också lite seg och tung igår, och jag var nog inte heller helt hundra, men med en massa inspirerande snack tog vi oss ganska smidigt en bra runda runt Kungsholmen.

I morgon är det sista semesterdagen för mig. Den ska inte få gå obemärkt förbi.

8 kommentarer:

 1. ja nåt ska man ju använda en låda öl till liksom. :) När jag hade en pilatesboll stod den framme på vardagsrumsgolvet och tittade argt på mig när jag gick förbi. Mkt bra. Jag gick ofta och satte mig på den bara för att jag fick så dåligt samvete. Tänkte inte på att man kunde lägga den bakom soffan...

  SvaraRadera
 2. Det är konstigt hur mycket alkoholkonsumptionen går ner när man satsar lite mer på sin träning... Det funkar liksom inte ihop bara. Här får jag bara slänga ölen eftersom den passerar bäst-före-datum hela tiden så det är ingen idé att köpa nåt.

  SvaraRadera
 3. Balans i livet eller? Träning och sedan öl.... ;-) Våra öl från Finlandsbåten tenderar också att bli årgångsöl, försöker bjuda bort dem till grannarna när datumet gått ut. *fniss*

  SvaraRadera
 4. Nu förstår jag inte? Ska man inte dricka mycket när man tränar...? :)

  Den här sommaren har inga "bäst-före-datum" gått ut direkt. Men sommaren är ju så kort i det här landet...
  Och till grillat är det ju så gott!

  Se hur jag försöker att försvara mig :)

  Men självklart så blir det ju mindre öl och mer proteindrinkar när man tränar...

  SvaraRadera
 5. Therese - Ja, släpper man bollen fri rullar den ju runt fötterna mest hela tiden :)

  Pain - Tack! Vad glad jag blir!

  marathonjohan - Men för författar-kreativiteten då? Är det vin som gäller där? Eller en författare som sitter och sippar vitargo kanske?

  Marre - luring där!

  Janne - Visst ska man få dricka öl om man gillar det; men om man inte gör det... Jag har faktiskt inte haft något proteinpulver/drinkar hemma på ett bra tag, så några sådana har det inte heller blivit, däremot diverse sportdryck.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker om öl och det går fortfarande ner i betydande mängder. Men visst tänker man att man inte vill slösa bort en bra träningsdag på lördagar som man gör emellanåt =) Men jag är enormt svag för veteöl =)

  SvaraRadera
 7. Dunceor - Har du vägarna förbi Stockholm, säg till, så lägger jag finsk öl på kylning!

  SvaraRadera