söndag 9 augusti 2009

Söndagsträning

På Västerbron


Frågor på det? Eller borde jag säga "Do not ask".

12 kommentarer:

 1. Ser väldigt intressant ut åtminstone! :D

  Jag skidar ju för IF Brahe! Var som mest aktiv till år 2001 och sen minskade det av mer och mer pga. studier. Nu efter plugg och jobb och barn har jag tagit upp det mer och mer igen och det är väl främst långlopp som intresserar idag men man vet aldrig.. Skojade för några år sen och sa att jag ska göra comeback då jag fyller 30.. det skulle vara upp till bevis i vinter då! ;)

  SvaraRadera
 2. will not ask. men snygg är du! och fin utsikt har du!

  SvaraRadera
 3. Hm...vad gör du? :D Ser kul ut om inte annat! :)

  SvaraRadera
 4. Jag vet EXAKT vad du gör!!!
  Du tränar på Västerbron under svårare förhållanden(med tunga hantlar, snäv kjol och högklackat) allt för att det ska kännas så mycket lättare nästa ggn. du springer maran och slipper dessa attiraljer. Ser dock ut som att du springer åt fel håll eller kanske springer du baklänges för att göra det ännu jobbigare?
  Snälla säg att jag har rätt!
  /Kalle.

  SvaraRadera
 5. Har du inte drivit effektivitetsivrandet under jobbpendlandet lite för långt nu? ;)

  SvaraRadera
 6. Tycker att du "hantlerar" västerbron riktigt bra... ;)

  Skulle förmodlingen stanna på maran om jag sett dig så där pigg då! :)

  SvaraRadera
 7. Vad du gör, ser väl alla. Du tränar löpning med hantlar i händerna och blyvikter på fötterna. Så gör vi alla i smyg när ingen ser på. Min första fråga är därför, om du mötte några andra förutom fotografen där på kvällen (att det är kväll framgår av bakgrunden och skuggorna) och vad de i så fall tyckte och eventuellt sade.

  SvaraRadera
 8. Anki - vilken tur att det inte bara ser tok-knasigt ut :) .

  Sara - Tack :) . Man måste ju träna med stil!

  Helena - Ja, man kan ju fundera vad som blandades i min bubbeldricka på lördagskvällen.

  Kalle - Got me... fast jag hade faktiskt inte högklackat :)

  Daniel - :)

  Fredrika - Säger hon som tänker springa 50 miles på lördag, hehe.

  Janne - Vem vet; kanske springer jag Stockholms maran med hantlar nästa år?

  jumper - Bara fleecedräkten för att lära sig hantera värmen saknades :) . Och det var faktiskt blanka dagen; men inga konstiga reaktioner faktiskt; trots att jag kom med hantlar, och min fotograf med ett ämbar Vitargo i handen...

  SvaraRadera
 9. Fan vad nöjt, säger jag! Workout på vägen till jobbet? jag stavar till kontoret, men hantlar, det vore koolt det! Det enda problemet är att man blir så svettig i sina officekläder, passar dåligt med just den stilen, men bra för allt annat, såklart. :)

  SvaraRadera
 10. Självklart ska man fokusera på det positiva! Där håller jag med dig. Vilket jag också oftast gör. Men alla har ju dagar när man bara vill dra täcket över huvudet, och då ska jag ju inte sitta och skriva något som är roligt för andra att läsa, utan precis hur jag känner där och då... Det var mer så jag menade! (Kanske skulle formulerat mig lite bättre) :(

  Och visst är läsarna ett stort stöd! Det finns så många goa bloggare där ute som bara öser ur sig komplimanger. Det är ju delvis därför man bloggar! ;) Tack för din kommentar. Klart att vi ska se det positiva i livet! Det finns så mycket att vara tacksam för... :)

  SvaraRadera
 11. Tycker inte att det ser ett dugg konstigt ut. En helt vanlig dag bara. ;-)

  SvaraRadera