torsdag 1 oktober 2009

Gamla meriter

Jag är i full gång med att planera träning inför hösten och vintern. Ändå måste jag få leva på lite gamla meriter. När jag sprang i Uppsala i mitten av september, fick jag som pris förutom en medalj också en halv buckla och ett presentkort. Det hade tydligen hänt något missöde med min pokal, och den ersattes tillfälligt av en mycket vacker blomma. I början av denna vecka kom det en ny, riktig buckla på posten. Sådär för att påminnas lite om loppet.

Vem ska bort? Den tillfälliga bucklan var ju väldigt fin.

Jag fick även ett presentkort till SupplyStation. SupplyStation säljer bl.a. löparkläder, skor, och har enligt min mening väldigt fördelaktiga priser på sådana prylar man som löpare behöver. Jag har vissa gånger haft lite svårt att sätta sprätt på presentkort, men denna gång var det inga problem. Klickade in på sidan och beställde två omgångar med Bagheera underställ. Jag är också sugen på att lägga in en beställning på någon av Bagheera löparoverallerna som erbjuds. Hade samma modell av underställ förra året också, men har av någon anledning lyckats slarva bort tröjan, så de nya omgångarna kommer väl till pass. Ett bra första pris eller hur? Det faktum att jag är underställsmissbrukare har ännu inte ändrats. Det är ett missbruk jag kommer att återuppta nu lämpligt till vintern.

11 kommentarer:

 1. Underställ kan man aldrig få för många av! Speciellt inte med tanke på vad de luktar efter ett tag :)

  SvaraRadera
 2. Ja underställ kan man inte få för lite av. jag brukar köra hårt med Rukkas.

  SvaraRadera
 3. Alltid bra med presentkort som kan användas till något man vill ha! Och som fungerar rent praktiskt. Ibland händer det ju att man får något till den lokala ICA-affären (som just då är stängd) och man har typ ALDRIG vägarna förbi det där stället...

  SvaraRadera
 4. Vad skoj att det var just Posten som levererade pokalen. Jag hade naturligtvis gett stränga direktiv om att försändelsen skulle levereras på tid :-)
  Grattis!

  SvaraRadera
 5. Anna - Sant! Och skönt att få tvätta en drös per gång också så man inte behöver nöd-tvätta.

  Cecilia - Antar du menar för många :) . Rukkas brukar vara bra också, tror jag har några gamla sådana som typ har krymt i tvätten efter 10 års flitig användning.

  Ingmarie - Och oftast är förfallodatumet ju igår :) .

  Andrej - Thanx! Tänk vilka kontakter man kan knyta via bloggen - special treatment av posten :)

  SvaraRadera
 6. Underställ ja... Jag plockade fram underställströjan för två veckor sedan. Fan va kallt det är.

  Jag har också en förmåga att låta presentkort ligga. Och sen när man kan ha nytta av dem så är de borta. Ordning och reda...

  SvaraRadera
 7. Bra att jag läste detta nu på kvällen eftersom jag tänkte lunchlöpa lite imorgon igen. Jag hade garanterat glömt understället om jag inte läst detta nu. Sen kanske det inte behövs men hellre ha med i onödan än att önska att det vore med :)

  SvaraRadera
 8. Underställ - ja, det hade jag nästan förträngt. Jag måste definitvt köpa nytt, min är sunkig som den. Tack för påminnelsen om kallare tider.... :D

  SvaraRadera
 9. Klart du ska njuta av segerns sötma och meriter läääänge efteråt! Det ger ju även inspiration framåt, att fortsätta få vara sitt (ditt) bästa jag. Och underställ, ja, jag har en del (det är ju kallt i Dalarna rätt ofta) men skulle vilja ha fler färgglada och fina! Inte bara svarta.

  SvaraRadera
 10. Håller helt med! Underställ och framförallt BRA underställ är ett måste, annars blir löpningen bara miserabel!

  Roligt att få pokalen och bli påmind om en bra prestation!

  SvaraRadera
 11. rosenblom - Ja, bara sådär hux flux blev det kyligt. T-skjorta på måndag, och långkalsonger på tisdag. Hur gick det till?

  marathonjohan - Hoppas du fick en bra lunchlöp-tur!

  Marre - Nu är det minsann dags för underställen igen - och sådana brukar vara värda att investera i.

  fartfylld - Färgglada skulle inte vara helt fel. Tycker mig ha sett en del vita, men de kanske inte är de mest praktiska - lär ju bli missfärgade ganska snabbt.

  Petra - Så är det. Lönar sig verkligen att investera i bra kläder till vintern, så blir löpningen så mycket behagligare.

  SvaraRadera