lördag 31 oktober 2009

Slösare

Rutiner är bra. Jag gillar rutiner. Då är jag effektivast. Och jag gillar att vara effektiv. Effektivitet är mitt andra namn. Ibland halkar man dock ur rutinerna. Tappar en viss effektivitet. Fokuserar om, fokuserar på annat.

Senaste dagarna har det helt enkelt varit fokus på annat än de vanliga rutinerna, och träningen har inte prioriterats. I morgon hoppas jag på en ordentlig endorfin-sysselsättning. Som jag längtar, och som jag tycker att en lördag utan långpass är slöseri på lördag. Snorkkisen - en lördagsslösare.

7 kommentarer:

 1. Håller med dig om att rutiner är bra för effektiviteten. Men det gäller också att passa sig lite så att man inte styrs så av rutiner att man inte är öppen för andra saker. Hoppas morgondagen blir grrräjt...

  SvaraRadera
 2. haha ja en helg utan långpass är väl ingen riktig helg? =)

  SvaraRadera
 3. Låter som en beskrivning av mig! :)
  Utan rutiner blir jag helt vimsig!
  Och det gillar jag inte. Effektivitet är min grej! :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar oxå rutiner, så skönt när det bara flyter på som det ska. Har bara blivit ett löppass den här veckan pga ont knä och jag håller på att gå sönder inombords... Så svårt det ska vara att vila från löpning! Blir helt deppig. Inte roligt. Men inte roligt att paja knät heller, måste komma ihåg det!
  Kör hårt och tack för inspirtionen, även om jag inte kan göra nåt med den precis nu...

  SvaraRadera
 5. I går är i går och historia.I dag är i dag och allt är möjligt. Snart är du tillbaks i rutinrullarna igen. :-)(Trodde förresten knappt att det gick att ha en helg utan långpass! :-O)

  SvaraRadera
 6. Jag håller också med för att bli effektivare så är nog bra med rutiner. Men det kanske också är individuellt så med så mycket annat.

  SvaraRadera
 7. johan - Ja och nej skulle jag säga. Visst har du rätt att man inte skall fastna i rutiner, men jag tycker att det är otroligt viktigt att man uppskattar, och njuter fullt ut av vardagen!

  julle - Benägen att hålla med! Tur att man har receptet för en lyckad lördag!

  Malin - För oss rutinmänniskor är det bäst att få hålla sig till rutinerna. Jag blir inte vimsig som du, utan blir liksom helt förslöad, och orkar inte göra nåt vettigt alls.

  Ann - Trist med skada. Hoppas att det går över snart, för det är faktiskt inge kul att inte få sin dos av löpningen.

  Ingmarie - Sant sant! Och nej - det går knappt att ha en helg utan långpass.

  Cecilia - Visst är det så. Vi är olika helt enkelt, och tur är väl det.

  SvaraRadera