lördag 10 oktober 2009

Klamp, klamp, klamp

Så lät det ungefär när jag i morse gav mig ut på något som jag naivt trodde skulle vara ett långpass. Det blev en mil of pain. Skavsåret på hälen är uberjäkligt. Detta gör mig verkligt tacksam över att jag har hittat springskor som verkligen passar mina fötter. Jag menar - jag sprang 82 km i Trollhättan utan en enda liten blåsa på fötterna. Skavsår finns alltså inte riktigt med på min skadelista som hinder för att inte kunna springa, men av någon orsak var skavsåret jag nu fått så pass stort (undviker närmare detaljer), att det också gör ont med käraste Asicsen på. En erfarenhet rikare med andra ord.

Dagens bästa skoval

Jag lade redan när jag kom hem i natt på Compeed, och nu förväntar jag mig heeling former i likhet med Cheerleader-Claires´ abilieties i serien Heroes.

13 kommentarer:

 1. Blåsor är min största motståndare på långlopp. Får alltid en fet en under höger hålfot oavsett vilka skor och strumpor jag använder...Blä

  SvaraRadera
 2. Aj aj aj aj! Otrevligt med skavsår. Smörj in och använd compeed.

  Hoppas att du hade en bra födelsedag! :)

  SvaraRadera
 3. Fotbollskillarna verkar ha ett riktigt MAGIC spray. Se bara hur de kan ligga och åla sig, tjuta och oja sig på planen för att (efter en dusch av det där magiska) bara skutta upp som om ingenting har hänt och kuta vidare!
  Vilka grejer!!!
  Bisalva, teetree oil och skavsårsplåster är mitt recept.
  Och GRATTIS i efterskott säger jag med!

  SvaraRadera
 4. Skavsår kan vara för jävliga och man tror innan man ger sog ut att det inte är så farligt men icke! Jag har fått avbryta pass på grund av hemska skavsår. Dina tofflor på bilden ser ut som en riktigt härlig belöning.

  SvaraRadera
 5. Jag som alltid trott att du hade övernaturliga krafter så som du springer ;), eller så har du det?
  Hoppas det läker fort för dig, med eller utan övernaturliga krafter!!
  Save the cheerleader!!! ;)

  SvaraRadera
 6. Joel - Aj då. Kanske du har några supertips på hur man får bukt med dem?

  Lotta - Tack! Compeeden sitter på och gör underverk ska jag hoppas.

  Ingmarie - Tack! Måste forska lite i vad fotbollskillarna har för super spray.

  Anna - Ja man tycker att skavsår bara är småsaker och strunt, men nu är det en riktig plåga. Tur att man inte så ofta råkar ut för skavsåren.

  Daniel - :) Tänkte snart stoppa ner fötterna i skorna och se hur det känns, då får jag kanske svar på naturlig/ onaturligheterna.

  SvaraRadera
 7. Ja Compeed är ju bara bäst! Man kan ju göra typ vad som helst bara man har Compeed på skavsåret!

  SvaraRadera
 8. Skavsår är ärligt talat bara småsaker och strunt om man har compeed att tillgå. Men utan det helt klart drygt som fan.

  SvaraRadera
 9. Tofflor kanske inte är så dumt att springa i =) hoppas blåsa försvinner snart.... inte kul sånt där

  SvaraRadera
 10. Liza - Compeed är toppen, men igår var det smärta trots att jag hade det på.

  rosenblom - Brukade jag tycka också. Får se hur länge jag kommer att minnas hur förbaskat ont det faktiskt gjorde igår, och hur länge skavsår får vara kvar på min "orsak att inte springa lista".

  julle - Tror bara att det kan komma in lite sten i dom tofflorna... och så tror jag att sulan inte riktigt är gjord för asfalt.

  SvaraRadera
 11. Jobbigt med compeed att det måste vara så torrt när man sätter på det. Försökte sätta på ett under ett lopp men det bara korvade ihop sig efter några hundra meter.

  Jag har inga som helst superknep. Jag provar strumpa efter strumpa utan större framgång. Förstod på sportaffären att Seger är på gång med några superstrumpor, får se om de hjälper.

  SvaraRadera
 12. Vilken pingla du är! De där skorna skulle passa perfekt till dina dräkter på jobbet.... ;-)

  SvaraRadera
 13. Blä, stackars foten. Jag själv har skitsvårt att bli av med det sen, så compeeda på du! :)

  SvaraRadera