onsdag 28 oktober 2009

Bloggmingel

Igår skrev jag nåt om Runners High; finns det något som heter Bloggers High också? Precis hemkommen från bloggmingel på Röhnish känner man sig lite extra blogg-glad. Dessa söta tjejer skulle jag annars inte ha träffat! Inte varje dag man får snacka på riktigt med Miss Agda (som varit med och fixat det hela), Åsa, Mikkan, Lovisa, Kotte, Lisa, Kaaja, Nilla och många andra - och dessutom dricka vin och äta goda snittar på en onsdag,

9 kommentarer:

 1. Kul att du kom! Som sagt så får du gärna sno en bild av mig om du vill :) Vi ses på söndag igen!

  SvaraRadera
 2. Vad trevligt!! Jag har ju inte träffat så många bloggare ännu men är väldig glad för dem jag lärt känna hittills. Kul initiativ!

  SvaraRadera
 3. Lite synd at jag bor så långt bort men tur att det inte var i Nikebutiken för då hade jag gråtit :) Röhninsch gillar jag inte (säkert inget fel alls på grejerna, men designen och materialet tilltalar mig inte) så då sved det inte riktigt lika mycket :)

  SvaraRadera
 4. Eller ja, det kanske inte finns nån nikebutik kom jag på :) Men tur att det inte var RS då :)

  SvaraRadera
 5. Jag blir så avis på allt kul som händer i Stockholm!!! Hade också velat vara där ju :(
  Men jag är lite inne på Andréas linje, sån tur det inte var NIKE eller RS :)

  SvaraRadera
 6. Lyxigt vart det allt, plus allt fint man fick med sig hem till schysst pris! Det jag uppskattade allra mest var att få höra historien om Röhnisch, kul och inspirerande resa den familjen gjort!

  SvaraRadera
 7. Vad roligt!Är inte så lite avis...;-)

  SvaraRadera
 8. Jätte kul att ses i går. Jag hinner tyvärr inte med löpningen på söndag. Men jätte gärna ett annat tillfälle. Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 9. Mycket trevligt var det. Speciellt att träffa du och de andra som sitter bakom datorn vid de bloggar jag kikar in hos.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera