fredag 9 oktober 2009

In need of running?

Jag måste ju dela med mig bevismaterial för att det faktiskt går att få till utfalls-stegs-övning i hotellkorridoren. Allt för tight kjol/ klänning rekommenderas dock inte. Andrej kom med förslag att göra dessa utfallssteg baklänges. Det ska jag testa nästa gång.
Igår visade sig London faktiskt ur sin bästa sida, och erbjöd en fin kväll, perfekt för ett löppass i Hyde Park. Det uppskattades verkligen efter en dag full med möten och inte det mest exemplariska samplet från kostcirkeln. Idag fick jag "äntligen" testa att köra lite styrka på hotellrummet, men det blev bara en kort session med lite core och benövningar innan dusch, frukost och full fart med jobb.

Jag vet inte om det är brist på löpning idag, eller om det är det förbaskade skoskavet jag fått av att springa omkring i klack-skor, ansträngande möten, sömnbrist av den jäkligt skarpa sängen, eller tanken på att jag helst av allt skulle tillbringa fredagskvällen hemma mysande med Trollet istället för att sitta på flygplatsen och snaska på ohälsosamheter som egentligen inte ens är gott, men det känns inte direkt som att jag hoppar vid tanken på att jag på måndag morgon åker iväg på nästa arbetsresa. Det krävs antagligen lördags-långpass och en massa strykande omkring i funktionskläder för att råda bot på detta. Fungerar inte detta får jag väl ta till Olga intervaller också - eller nåt.

9 kommentarer:

 1. Nu är jag väl för sent ute men nästa gång du går förbi en Boots, köp detta: http://bit.ly/BIYyv
  Kanon mot skav!

  SvaraRadera
 2. känner sååå väl igen känslan... när tiden inte finns för att springa så blir jag helt rastlös och det känns som att något fattas. :) hoppas du får tillfredsställa spring- och funktionsklädernerven snart!

  SvaraRadera
 3. Kan du inte packa ner lite träningskläder i väskan och byta om till när ingen ser dig? ;-) Fast det är inte riktigt det samma som att få använda dem "på riktigt" förstås...Hoppas det finns springtid på nästa resa!

  SvaraRadera
 4. ja rastlös blr man! Tack & ha en trevlig helg du med.

  SvaraRadera
 5. Ahhh, vilken härlig bild! Du måste ha sett smått suspekt ut smygandes omkring i korridorerna sådär :)

  SvaraRadera
 6. heja heja, bra jobbat med utfall!

  SvaraRadera
 7. mialena - Tack för tipset; får kolla in det nästa gång jag är i vänstertrafikslandet.

  Therese - Ja, det är lite svårt att få till 100% balans när man reser tyvärr.

  Ingmarie - Nu hann jag ju faktiskt med ett ordentligt pass i Hyde Park, och så ska jag väl packa ner doijorna ikväll igen.

  Annika - Tack.

  Cicci - Ja rastlös och inte vid lika gott mod. Tur man vet vad som hjälper upp humöret igen!

  Anna - Hihi... undrar om de har videoövervakning? Tyckte de kollade lite konstigt på mig vid check-outen :)

  Suzan - Yep, dom är effektiva dom där rackarns utfallsstegen.

  SvaraRadera
 8. Förslag på bra hotellövning: använd en lagon packad väska som kettlebell - svinga den upp och sedan kör utfall bakåt! Du får både ben och core på samma gång!

  SvaraRadera