söndag 5 juli 2009

Värsta relaxen - definition av vila

Det är ganska konstigt hur man flyttar gränser för vad som är mycket/ lite träning, vad som är återhämtande pass/ vad som är tuffa pass, vad som är långpass osv.

Värre kunde man ha det :)

Denna helg har haft karaktären av värsta relaxen, med trevligt umgänge, god mat, tidiga kvällar, sol och bad på klipporna. En ordentlig energiboost efter förra helgens urladdning, veckans "tvungen-att-vara-ute-och-njuta-av-vädret-kvällar", och dagarnas "dethär-bör-vi-få-undan-innan-alla-går-på-semester" på jobbet. Lördagsmorgonens korta långpass som inkluderade glass-paus, och söndagens transportlöpning till och från ett triathlon event, klassas även det som värsta relaxen.

Najs

Resultaten från Trollhättan verkar vara klara nu också. 75 varv har jag alltså snurrat runt Knorren-banan, vilket då ger 82.3 km. Nu är det med spänning jag väntar på om våra prestationer även skall göra så att vi kommer in på ultradistans.se :s toplista på "De tjugo främsta svenska löparna genom tiderna" i kategorin damer 12h.

9 kommentarer:

 1. Jag tror att de är ganska många som har tagit det lite lugnare med träningen den här veckan. Inklusive jag själv! Och varför inte njuta lite extra av solen och värmen, för träna det har vi gjort så himla bra hittils ändå! ;) Formen tappar man ju inte direkt på ett par dagar i lugnare tempo. Kanske snarare tvärt om, att det blir en boost...? :) Eller vad tror du?

  SvaraRadera
 2. Vila är verkligen olika för olika personer. Jag tror de flesta i vår avlånga land inte tycker att du har haft en vilo/relax-helg ;-)

  Väntar med spänning på resultatlisorna, vore ju hur cool som helst om du kom med där. Håller tummarna!!!

  SvaraRadera
 3. Tack från oss som fick vara med och "relaxa"! Vi valde helt rätt helg att vara i Stockholm eftersom det här hemma har varit där kring + 10.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt du verkar ha haft. Ja, man flyttar gränser och det är kul att jämföra vad man tyckte var långt och kort bara för ett år sen. Du har verkligen flyttat dina gränser.

  SvaraRadera
 5. Klart ni borde komma med på listan!!

  SvaraRadera
 6. Åh vad coolt det vore, då skulle jag skryta om att jag nästan känner dig, haha :)

  SvaraRadera
 7. Vad fräckt det vore om du kom in där... Måste studsa dit och kolla nån dag. Själv upptäckte jag att jag kan "ansöka" om prestationsmärke för fullbordat 6-timmars. Inte illa det heller :)

  SvaraRadera
 8. Vackert. Full av beundran och avund!

  SvaraRadera
 9. Malin - ja visst bör man vila ibland! Det ger bra boost både för motivationen och kroppen!

  Carina - så är det säkert... fast jämfört med dig, hade jag ju rena relaxen :)

  Annika - Our pleasure! Och här är det brr nu också.

  Anna - ja, man flyttar lite sådär obemärkt gränserna. Och helgen var hur skön som helst!

  Andreá - hoppas det också!

  Sus - nu blir jag ju nästan generad - så stor prestation var det ju ändå inte.

  johan - prestationsmärken har jag inte hör om! Måste googlas :) .

  Andrej - tack! Hänger du med på core utmaningen?

  SvaraRadera