torsdag 9 april 2009

Påskledigt

Tack för alla kloka kommentarer och peppande ord på gårdagens inlägg. Jag måste verkligen hålla med Cykelmygg-Katarina i hur peppande, hjälpsamma och omtänksamma alla blog-vänner är.

Idag kändes kroppen lite mera som en kompis igen. Jag tror att den ställer in sig på lite ledighet från jobbet, ägg, vin, och pyjamasklädsel. Gällande vila från träningen känner jag mig lite tu-delad. Egentligen hade jag tänkt träna ganska bra under påsken, och vila under kommande vecka då jag ska iväg på en arbetsresa, och automatiskt kommer att sitta under två * 17 timmars flygresor, och inte annars kommer åt att träna speciellt bra. Men om kroppen inte vill träna nu under de lediga dagarna, får den vila lite extra. Morgonlöpningen (eller joggingen) idag kändes ganska bra, hade förberett mig på att det skulle kännas tyngre och var beredd på att jogga/ promenera om vartannat, men såg ingen anledning till det.

Ingen tuff träning, men 1,5 timme äkta kvalitetstid tillsammans med mitt eget troll till och från jobbet blev det idag. Det är så härligt med lite varmare väder, så att man njuta av att bara promenera också!

4 kommentarer:

 1. Skönt att det kändes bättre idag. Med lite påskägg och pyjamasbrallor kommer du åter känna dig på topp vilken dag som helst :)

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en Glad Påsk med en bra vila!

  SvaraRadera
 3. Anna - Ja, i alla fall har dagen börjat bra. Kaffe och Runners läsning på gång :) .

  Janne - Tackar!

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk Snorkfröken. Lite vin och pyjamas gör dig fit for fight igen och lite påskgodis...själv så har jag ätit...massor :)
  Sköt om sig!
  http://moderjordaliasultra.blogspot.com/

  SvaraRadera