söndag 26 april 2009

Blogg-spring-date

När jag började blogga för ca. ett halvt år sedan, var Anna en av de första, vars inlägg jag började kommentera, och som började kommentera mina inlägg. Jag har följt Annas blog så gott som dagligen, och fastän vi aldrig träffats, har jag kännt att vi liksom klickat.

Idag var det dags att träffas på riktigt för en morgon-löptur. Mötte upp Anna vid t-banan och vi sprang en av mina favoritrundor runt Årstaviken. Soligt, härligt och verkligt trevligt. Vi hann prata om det ena och det andra, träning, mål och livet. Att träffa likasinnade ger faktiskt en ordentlig kick, och jag hoppas att vi får till en ny spring-date igen snart när Anna är i Stockholm på nytt!

Idag känns det som att jag fått lite extra utdelning på mitt bloggande!

10 kommentarer:

 1. Ja, visst är det härligt att träffa bloggfolk IRL! Jag har också lärt känna några härliga tjejer och då känns det verkligen att bloggen har gett en nånting konkret!
  Ps: Jag har de 3 senaste gångerna tagit en misto-sallad med lax och scampi. Min favorit just nu! Och mascarponekrämen med jordgubbar är gudomlig! Ge inte upp med vapiano, kanske skulle du testa Vapiano Gamla stan istället? Det är dit jag alltid går.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att spring-dejta sådär! Bloggen ger en verkligen möjlighet att lära känna likasinnande! Så himla roligt!

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att träffa likasinnade sådär! Min omgivning tycker jag är lite nördig och vill absolut inte följa med ut, så hurra för bloggvänner! :)

  SvaraRadera
 4. Kul att träffa nya människor! :)
  Har lämnat ett bra Vapiano-tips till dig på Miss Agdas inlägg... Bon appetite! ;)

  SvaraRadera
 5. Träningskompisar kan man inte få nog av. Grattis!

  SvaraRadera
 6. Kul med blogg-date! Det ryktas om flera BBCs så du får hänga på nästa gång!

  SvaraRadera
 7. Kul när det fungerar så där bra. Och att ni fått till en sping-date också! Verkligen grattis till den kicken! :)

  SvaraRadera
 8. Vad bra med en spring - date med en bloggare! Det är så kul att träffa likasinnade vilket vi fick uppleva under BBC igår. Jag är fortfarande helt uppfylld av alla möten!

  SvaraRadera
 9. Alla - ja det var riktigt kul! Hoppas att det blir fler träffar, både med Anna och andra bloggare.

  SvaraRadera