onsdag 10 juni 2009

Grr, morr - löparknä?

Måste bara få morra av mig lite. Har precis gått och anmält mig till ett ultralopp, återhämtat mig från förkylningen som jag fick efter maran, och när jag börjat springa igen har jag fått känningar i mitt vänstra knä, trots att jag varken under maran eller tidigare haft knä-problem! Måtte detta nu inte vara löparknä! Morr och grr. Anti-inflammatorisk smörja, stretch och vila från löpningen några dagar. Håll tummarna!

12 kommentarer:

 1. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Nu får det vara nog! Baskemig! Jag håller hur många tummar som helst att det bara var något tillfälligt skrufs!

  SvaraRadera
 2. Håller alla tummar jag hittar för dig!!!

  Vila nu så håller jag i tummarna så länge... ;)

  SvaraRadera
 3. Nämen nej! Smörj och vila ordentligt och så får vi hoppas att det går över fort! Tummar hålls och fingrar hålls i kors. (=engelska varianten :)

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummarna för du inte har löparknä och att de bar är något tillfälligt. Problmen med ben eller knän är ju så tråkigt när man är på gång med sin träning. Hoppas jag ska träna upp mina benmuskler och få bättre hållning snart så jag kan börja springa på igen. Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 5. Nej, vad jobbigt!!! Men du verkar ha rätt inställning och "botemedel". Själv hade jag "en släng" av löparknä för snart två år sedan och när jag är lite förkyld eller har nån inflammation i kroppen så kan jag känna det i knäna, dock utan att det är löparknä numera.

  Kom på en grej i Trollhättan bara, mitt 6H-lopp är ju klart 6 timmar innan ditt 12H-lopp startar så vi kanske inte alls träffas där. Det beror iofs helt och hållet på när du kommer och när jag åker :)

  SvaraRadera
 6. Men sk*t också! Hoppas det bara är lite känningar som går över snabbt som ögat. Jag håller sannerligen tummarna!

  SvaraRadera
 7. sv: Inget pris! De säger att det inte är någon tävling, så de lottar ut priser istället. :(
  Konstigt att det inte är någon tävling och de ändå ropar upp i högtalarna vilken tid löparna springer in på och vem som är etta och två i varje klass.. Hmmm. Låter som en tväling tycker jag! Men, men, skit samma. Jag kom tvåa i alla fall! :)

  SvaraRadera
 8. Attans! Hur pass illa är det? Det *kan* ju vara så att att det är av typen övergående krämpa pga. stor insats följd av vila, kroppen gnäller lite över att komma igång. Men då skall det ju gå över under ett pass, typ. Kanske läge att kolla upp det fort som attan, så det inte blir något längre knas. Det är ju inte alltid som vila & voltaren är bästa behandlingen heller, rörelse *kan* vara bättre.

  SvaraRadera
 9. I bästa fall är det bara en lätt överansträngning.
  Det var ju inte många dagar sedan du sprang fyra mil på asfalt vilket sliter enormt på kroppen.
  Ge knät lite välförtjänt vila så blir det säkert bättre snart!

  SvaraRadera
 10. Håller en tumme! (Man ska tydligen bara hålla en).

  Hur gamla skor har du? Jag hade inte (enligt den schablon som man brukar använda) för gamla skor. Men då jag köpte nya lättviktsskor så har jag inte alls känt av mitt löparknä.

  SvaraRadera
 11. byt ut "då" mot "sedan"... :)

  SvaraRadera
 12. Tack för alla tummar ni håller! Hoppas de hjälper!

  Fredrika - det är mera känning än illa... men jag vill vara försiktig så att det inte blir ngt värre.

  Henrik - tror inte att det beror på skorna... annat än att jag pronerar dock. Skor har jag köpt nya, typ 3 par (!) senaste halvåret, så det borde ju inte vara utslitna, och jag mixar också användningen av dessa.

  SvaraRadera