onsdag 11 november 2009

Snorkkis tackar ödmjukast

Ett stort tack till er alla, både nya och "stammisar", som gett er till känna och skrivit kommentarer på min förfrågan till er om vem ni är. Det har varit väldigt intressant att läsa alla kommentarer, och jag hoppas att ni fortsätter läsa och kommentera och ge mig inspiration. Jag tror nämligen att vi alla har nåt att lära av varandra.

Ifall det är någon ytterligare som vill berätta vem ni är; skriv gärna en kommentar till detta inlägg.

Tack!

Och när jag ändå är farten att hänvisa till gamla inlägg, vill jag tipsa om den mini-serie som jag skrev om transportlöpning. Del 1, Del 2, Del 3, Del 4 .

34 kommentarer:

 1. Hej Hej! Jag har ju hängt här ett tag, och jag kommer fortsätta med det:)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Och jag är ju jag, men det vet du ju :)

  SvaraRadera
 3. Behöver nya joggingskor. Nuuuu!!!

  SvaraRadera
 4. Moi, det kanske räcker så eller :=)

  Trevlig resa

  Ultra Staffan

  SvaraRadera
 5. Åsså är ju jag här och gluttar i din text lite titt som tätt.
  Kirunatjej på 34 pinnhål (åldersinfo eftersom vi svenskar är så nyfikna på ålder) som hamnat i Umeå, jobbar som optiker, och springer för livet. Maror är kanon, men vill orka springa ännu längre!
  /Lisette

  SvaraRadera
 6. Jag har inte skrivit in något än då livet har rullat på i hastig fart. Men jag brukar läsa din blogg väldigt regelbundet ;) och vi träffades ju även hos Nix =)
  Och vem är jag? Helsingborgskille på 28 år som sprungit ett par år. Gjort ett par marathon och även ett ultra på 50km. Jag tycker om att läsa bloggar och även få lite inspiration och diskutera träningsupplägg.
  En skön och trevlig blogg som uppdateras ofta =)

  SvaraRadera
 7. Halsningar fran Down Under! Och mig kanner du ju nastan:) Ung, frisk, 36-arig exilsvenska. Gift med en skotte, bosatt i Sydney. Jag har norrlandskt ursprung men har bott i Stockholm en stor del av mitt liv, men aven i London och Helsingfors (Viiskulma narmare bestamt - inte langt ifran dar du bodde om jag forstar saken ratt!). Du ger mig massvis med inspiration, lardom och sa ar du valdigt rolig!

  SvaraRadera
 8. Nina 2 barnsmor 40 år har inte sparkat igång min träning på allvar men snart så....Gbg:are i exil - flyttat till landet - med katter hund höns och annat .
  ska springa Gbg varvet nästa år ! Mitt första lopp!!!

  SvaraRadera
 9. Har länge funderat på hur gammal du är! Det är så svårt att avgöra... Eftersom du antagligen är högskole-utbildad då du jobbar i finansvärlden, så borde du vara åtminstone 25...? Man ska ju inte fråga om en kvinnas ålder, jag vet! :( Hoppas du inte tar illa upp...?

  SvaraRadera
 10. Springer ännu så länge kort eller går långt. Drömmer om att springa jättelångt. Läser och inspireras.

  SvaraRadera
 11. Och här är jag. Med de röda skorna, du vet. Som förälskade mig i löpningen för en sisådär tre år sedan...(vid 37 års ålder) . Och som längtar fantastiskt mycket till den 5:e Juni 2010. För då ses vi väl igen?

  Förbaskat snygg tröja på bilden förresten! :-)

  SvaraRadera
 12. jag läser din blogg. 26år, gävle. försöker träna så mycket som möjligt. mitt mål nu är gbgvarvet 2010..

  SvaraRadera
 13. Har jag missat uppropet? Nåväl här är även jag. Någon slags löpare. Och spågubbe... Du minns väl spikmattan...? ;-)

  SvaraRadera
 14. på tal om lingongrädde, glömde svara på det. jag blandade bara mina föräldras hemkokta lingon med vispgrädde. det blir en väldigt vacker och god grädde, passar kanske både till pannkakor och glass med :)

  SvaraRadera
 15. Hej på dig!

  Jag läser din blogg för att du är så positiv och inspirerande.

  SvaraRadera
 16. hello! jag läser ju här regelbundet som du redan säkert förstått! :)Jeppis-tjej, 30 år, skidåkare. Har du förresten en bror som också skidar/orienterar?!

  SvaraRadera
 17. Jag ska väl också ge mig till känna...passar bra efter föregående inlägg, för det har hon! (dock ingen orientering...) :)

  Jag är Snorkfrökens bror, och nästan lika träningstokig som Snorkfröken, dock (ännu) ingen ultralöpare. För tillfället är det träning inför skidsäsongens långlopp och framförallt Vasaloppet som gäller.

  SvaraRadera
 18. HEJ! JAG ÄR "OROSHJÄRTA"! KIKAR IN HÄR TITT SOM TÄTT! KRAM!

  SvaraRadera
 19. Det är nämligen så, att träningslyckan också har en bror, som kanske "känner" snorkfrökens bror (efter studietiden vid Vörå idrottsgymnasium). Vi hade iaf några sådana funderingar då jag hälsade på honom i Sthlm i helgen!

  SvaraRadera
 20. Nu är jag lite orolig över var du har blivit av!!?? Inget inlägg på evigheter... Saknar! Hoppas du mår bra. (?)

  SvaraRadera
 21. Hej, jag heter Fredrika, och jag är nykter bloggknarkare ;)

  Men jag tittar fortfarande in här titt som tätt även om jag sällan kommenterar nu för tiden, för jag gillar välskrivna bloggar som inte bara radar upp de senaste kilometertiderna. Dessutom gillar jag smarta brudar.

  Ja, du vet ju vem jag är, men för de andra så är det bara ultra som gäller för min del.

  SvaraRadera
 22. En filifjonka med 3 barn från samma muminland som dig.
  Tycker din blogg ger mig inspiration. Speciellt dina låååång länkar får mig att vilja springa lääängre.=)

  SvaraRadera
 23. En filifjonka med 3 barn från samma Muminland som dig. Din blogg ger mig inspiration, speciellt dina låånga länkar gör att jag vill springa lääängre=)

  SvaraRadera
 24. Men hallå? Vart har du tagit vägen??

  SvaraRadera
 25. Hoppas allt är bra med dig Snorkis, att du inte är däckad av baconsnuvan eller nåt sånt för jag saknar dina inlägg! KRAM!

  SvaraRadera
 26. En vecka utan uppdateringar?! Det har väl inte hänt nått Snorkkis?

  SvaraRadera
 27. Snorkkis vart är du någonstans... hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 28. Du har blivit utmanad på min blogg! Undrar var du är förresten, saknar dina inlägg!

  SvaraRadera
 29. Hej, jag är en finländare som gillar att springa. Arbetar i Hfors och bor i Esbo. Det finns inte så många finska bloggar om löpning och därför läser jag svenska bloggar istället. Jag är hellt finspråkig och ibland är det lite svårt att följa texten men det gör ingeting. Det är roligt att läsa om din träning och tävlingarna. Mukavaa joulunodotusta!

  SvaraRadera
 30. Hej!
  Jag läser också din bogg sen en tid tillbaka.
  34 år gammal flygledare som älskar att springa och träna hund :).

  SvaraRadera
 31. Välkommen hem från Thailand! Hoppas du(ni) har haft det bra. Ser fram emot din berättelse och kanske även något spännande löparäventyr :-)

  SvaraRadera
 32. Det är så tomt här utan dig! Nu får du starta upp datorn och sätta igång och skriva igen... Vi är många som vill läsa dina inlägg.
  Om du är sjuk så krya på dig!!!

  SvaraRadera
 33. Tack för alla kommentarer och att ni berättar vem ni är; och ni som undrat var jag hållit hus. Tillbaka - och hoppas att ni har lust att fortsätta läsa!

  SvaraRadera