tisdag 3 november 2009

Skrattretande

Loggar in på funbeat och ser senaste sju dagarnas träningsdos. 328 minuter. Skrattretande lite. Skratta eller gråta - skit samma. I better like mitt jobb - för annars skulle jag nog vara ordentlig ilsken just nu över att inte ha kunnat träna ordentligt senaste vecka.


I morse fick jag i alla fall in en 30 minuters joggingtur i ett ruggigt Prag, från att det blev tillräckligt ljust och innan jag var tvungen att hoppa i duschen och fixa mig i ordning och iväg till dagens program. Alltid nåt. Och så tycker jag ju ändå att jag har mitt drömjobb.

11 kommentarer:

 1. Harligt att fa springa i en annan stad och miljo! Om du dessutom trivs sa bra med ditt jobb sa kanns det kanske inte som man far offra lika mycket nar man reser med jobbet?

  Ha sa skoj i Prag och njut av den fina staden! Du far ta nagra (extra) harliga loprundor nar du kommer hem i stalllet!

  SvaraRadera
 2. Ha det så gott i Prag! Det ser verkligen ruggigt ut på bilden ;). Fint att springa i ändå antar jag, alltid spännande med nya miljöer :)

  SvaraRadera
 3. Periodisering! Du kommer ju komma tillbaks ännu starkare och snabbre när du väl är igång igen!! :)

  SvaraRadera
 4. Det ordnar sig när du kommer tillbaka. Njut av att se en annan stad så länge. Även om det såg lite ruggigt ut :) Men det är det ju här hemma med så misströsta inte!

  SvaraRadera
 5. Det är bra! FOkusera på de bra sakerna och njut... Du kommer igen!

  SvaraRadera
 6. Det behövs sådana perioder också, få anstränga hjärnan istället för kroppen. Tänk vad mycket träningssug du lägger på lager!

  SvaraRadera
 7. Gött! Det är viktigt att reflektera över det emellanåt, är jag verkligen där jag vill vara liksom?

  SvaraRadera
 8. Hua! Prag såg ju lika ruggigt ut som det är här just nu... :(

  Du har nog rätt i att många träningsfreaks skulle tycka att branschen är tråkig. Men samtidigt kan det vara bra med lite kontraster mellan arbete & privatlivet. Det tror jag bara är bra. Om man älskar träning & t.o.m arbetar med det så är nog risken stor att man tröttnar... Eller vad tror du?

  SvaraRadera
 9. Petra - Ja jag försöker att uppskatta det trots att jag denna gång skulle ha velat stanna hemma. Tyvärr var det regnoväder i Prag, men staden verkar väldigt fin.

  Daniel - Tack; och regnet fortsatte. Tur att jag hade spring-sightseeingen, annars skulle jag nog inte ha kommit mig ut.

  Andréa - Vad bra - nu har jag ju ett namn på mitt träningsupplägg också!

  Anna (orka mera) - Yep, kände precis på hagel o snö :)

  Anna - Tack för de uppmuntrande orden!

  Sus - OM man samlar träningssug när man inte tränar!

  Mikkan - Ja verkligen. Och ja, där är jag nog!

  Malin - Jag vet faktiskt inte, men det kan nog vara så. Bra att ha två ben att stå på liksom.

  SvaraRadera
 10. Jag tror att din kropp är glad över att ha en lite lugnare vecka då och då! Du kommer att vara så laddad nu och löpningen kommer att kännas lättare!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag vill inte ens logga in på funbeat för att se vilka få minutrar jag hamnar på. Men då finns det alltid något att fila på!

  SvaraRadera