torsdag 18 december 2008

Äntligen blog!

Har länge tänkt att det skulle vara kul att fixa min egen blog. Idag mjukstartar jag jul-ledigheten med en semesterdag, och tar mig tid att fixa till en alldeles egen Snorkkis-blog.

Det jag tänkte skriva om i min blog är främst min träning, som just nu är väldigt riktad på löpning, eftersom det i oktober dundrade in ett mail i min inbox "Tack för din anmälan till Stockholm Marathon 2009". Någon som visste att jag ville springa hade varit så snäll och anmält mig.

Skall i något kommande inlägg ge lite bakgrund till min träning. För tillfället har jag en fight med mitt baklår där jag först fick en inflammation i början av November, och som vägrar att läka helt, och nu gett symptom i ljumsken. Löplusten finns hos mig till 1000, men huvudet måste ibland vara rationellt och berätta för mig att ta det lugnt med löpningen, och hitta andra träningsalternativ tills benen healas helt.

Idag hade jag som jag skrev en ledig dag, vilket betyder att jag kunde träna i dagsljus. Denhär veckan har det blivit några korta löp-pass, ett styrke pass och idag fick det bli ett cykelpass. Det var nästan helt smärtfritt (i benet) och på mina 63 minuter hade jag en medelpuls på 134. Inte illa för att vara cykling tycker jag.

Hoppas på att min blog ska ge en extra kick för träningen, och för vila då det är vila som behövs!

3 kommentarer:

  1. Kul. Lycka till =) Det ska bli kul att följa dig. Marathon... Du måste vara tokig! haha

    SvaraRadera
  2. Kul att ni kikat in! Tokig, tja, passionerad hellre kanske :) .

    SvaraRadera