lördag 20 december 2008

Bra start på helgen

Ännu tre ljus som brinner, imorgon får vi tända det fjärde. Vad tiden går snabbt. Något vinterväder kan man inte säga att det är. Skulle ha varit mysigt om det istället för regnet idag skulle ha kommit snö, men då är det ju värre att cykla och springa också. Snöslask och is är inte någon höjdare för konditionsträning utomhus, om det inte då är skidor vi pratar om, men då får det ju gärna vara ordentligt med snö.


Efter lördagsfrukost, med nygräddat bröd, joghurt med bär och färskmalet mocka-pot Starbucks-kaffe, var det dags för dagens träning. Hade sällskap av trollet på ett ordentligt cykelpass. Regnade gjorde det hela vägen, och ganska blåsigt var det på vissa sträckor. Blev 90 min, och resultatet var två genomblöta med skakiga ben. Känns betydligt tyngre att köra 1.5 timme jämfört med 1 timme. Mera sånt! Senare under dagen skall vi försöka få till core-träning också.

Av någon orsak är detta ofta vad man möts av när man kommer in i hallen hemma; träningskläder på tork, i väntan på nästa pass.

Laddade med lunch, och med datorn i famnen framför "Vinterstudion", och en kaffe bredvid. Härligt med lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar