söndag 31 juli 2011

På fatet


Gör en Anna och gästspelar matblogg. Av någon orsak smakar allt så väldigt gott på sommaren och på balkongen. Ännu bättre smakar det om man sprungit lite innan.

Börjar med en tapastallrik. En bit kyckling, hemgjorda kåldolmar (hur mycket husmorspoäng ger inte det?), salladsost, och ett glas med turkisk yoghurt med färska hallon. Allt kallt och perfekt kvällsmat en varm dag.

Våfflor. Tillagningens mest tidskrävande är att knäcka äggen. 7 stycken ägg mixat med en stor banan, vispad grädde, kesella, hallon och vinbär till. Mat åt ett helt kompani eller två hungriga löpare. Ligger högt på min favoritmatlista faktiskt. Man behöver inte alltid vara så dyr i drift.Träningsblogg var det: 21 km i maklig takt på förmiddagen. Känsla: segt så in i väggen. Tur man kan blogga om mat sådana gånger... Det man inte har i benen får man ha på fatet alltså.Ur form, kisande sommarlöpare